Over BES Diëtisten

Wanneer u uw voedingspatroon verandert of een dieet gaat volgen, adviseren en begeleiden wij u graag. We vinden samen met u de oplossing die past bij uw voedingsvoorkeuren.

Gezond leefpatroon

Een gezond leefpatroon is meer dan alleen goed eten en bewegen. Een balans tussen werk, ontspanning en nachtrust is ook essentieel. De kracht van BES-diëtisten zit in de combinatie van dieetkennis en leefstijlcoaching: voeding wordt een onderdeel van uw leefstijl. Naast de uitgebreide kennis van voeding en bewegen, weten de BES-diëtisten u blijvend te motiveren.

Dieetadvies

BES-diëtisten geven dieetadvies als hiervoor medische redenen zijn, bijvoorbeeld bij botontkalking, diabetes, eetstoornissen, hoge bloeddruk, kanker, longziekten en COPD, maag- lever en darmklachten, ondervoeding, ondergewicht en overgewicht, een verhoogd cholesterolgehalte of voedselintolerantie en allergie.

Voedingsadvies

Wij geven ook praktische voedingsadviezen zonder medische indicatie. Zo kunnen zwangere vrouwen, baby’s, kinderen, volwassenen, ouderen, sporters en vegetariërs bij BES-diëtisten terecht voor specifieke voedingsadviezen die passen bij hun situatie en leefstijl.   

Spreekuur

BES-diëtisten hebben diverse spreekuurlocaties in Brabant. Zowel in de regio Breda, Zevenbergen, Terheijden, Oosterhout, Hank, Raamsdonksveer en Etten-Leur, als in het Land van Heusden en Altena. Spreekuurlocaties zijn veelal in praktijken van huisartsen, fysiotherapeuten en apotheken. U kunt bij ons vaak zowel overdag als ’s avonds terecht voor een voedings- of dieetadvies.

Wilt u weten of de BES-diëtisten ook iets voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over ons en onze werkwijze. Neem dan contact op via het contactformulier op de pagina’s van de diëtisten.

Vind een BES diëtist

De verschillende BES diëtisten hebben verschillende specialisaties en werken op verschillende locaties. Vind een gespecialiseerde diëtist bij u in de buurt.