Kwaliteit

Alle BES-diëtisten hebben de hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond. We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied via bijscholingen, intervisie en vakliteratuur.

Professionele diëtisten

Alleen professionals die de vierjarige hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek hebben afgerond, mogen zich diëtist noemen. Deze titel is bij wet beschermd. Diëtisten zijn verplicht om zich te blijven ontwikkelen op hun vakgebied, voldoende werkervaring op te doen en te voldoen aan kwaliteitsnormen. Alle BES-diëtisten voldoen aan deze eisen en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook zijn we lid van de beroepsvereniging  Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Gezonde, praktische en lekkere diëten

BES-diëtisten zijn deskundig op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. Wij weten als geen ander dat gezonde voeding en diëten heel lekker kunnen zijn. Daarom adviseren wij u een voedingspatroon dat goed vol te houden is en dat u direct toe kunt passen. Een dieet op maat, rekening houdend met uw eetgewoontes, smaak en voorkeur met advies en begeleiding van uw persoonlijke BES-diëtist.

Bent u benieuwd naar het dieet dat het best bij u en uw leefstijl past? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vind een BES diëtist

De verschillende BES diëtisten hebben verschillende specialisaties en werken op verschillende locaties. Vind een gespecialiseerde diëtist bij u in de buurt.