Diëtist Imke Kitzen – Zevenbergen

Zevenbergen

Vanuit Koningin Wilhelminastraat 15 in Zevenbergen heb ik elke woensdag
en donderdagochtend spreekuur.
U kunt bij mij terecht voor dieetadvies bij onder andere:

 • Een verhoogde bloeddruk
 • Overgewicht
 • Darmklachten
 • Een verhoogd cholesterol
 • Kanker en voeding
 • Diabetes
 • Ondergewicht

Voeding en gezondheid zijn mijn passies. Dit is dan ook de reden dat ik diëtist ben geworden. Het geeft mij energie als ik iemand kan helpen om, in kleine stappen, zijn of haar leven gezonder te maken. Neem geheel vrijblijvend contact op om te informeren wat ik voor u kan betekenen.

Locatie

contact

Tel. : 06-576 66 946 | E-mail: imke@besdietisten.nl
Koningin Wilhelminastraat 15 te Zevenbergen

  Neem via het onderstaande formulier contact op:

  Uw naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Uw bericht